mandag den 8. august 2016

Bridget Jones - Vild med ham af Helen Fielding

                                                                       (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Bridget Jones - Vild med ham - Helen Fielding - Lindhardt og Ringhof  - 4/5 stjerner

Bridget Jones er tilbage i stor stil! - Bridget vil nu på Facebook og Twitter.

Bridget er blevet 51 år, mor til to små børn og enke i "Vild med ham", hun arbejder som freelance manuskriptforfatter og får ellers livet til, at gå så godt det nu kan, efter man har miste sin mand. Det er fem år siden Mark døde men Bridget savner ham ubeskriveligt og har svært ved at komme videre. Hendes venner giver hende ellers nogle små kærlig skub i den retning, som også gør at Bridget prøver. Så Bridget finder også en noget yngre fyr, som hun prøver lykken med. Som altid vil Bridget tabe sig, finde en kæreste, et fast arbejde og så videre. Et lille twist i denne er at hun også ønsker at være en god og tilstedeværende mor.

Bridget er lige så forvirret og klodset som i de forgående historier, men det er med til, at jeg i hvert fald holder af "Vild med dig", for synes, at forfatteren er tro mod de to forgående bøger og karakteren Bridget.
"Vild med ham" er en rigtigt chick-lit med alt hvad det indebærer. Grin, smil og tårer kommer der frem under læsningen af denne skønherlig fortælling.2 kommentarer: