onsdag den 10. august 2016

Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils

                                                                                   (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Pigerne fra Englandsbåden - Lone Theils - Lindhardt og Ringhof - 3/5 stjerner

To piger er forsvundet tilbage i 1985!

Nora Sand, som er journalist for et dansk magasin og bosiddende i London, køber en dag en gammel kuffert som viser sig, at indeholde fotografier af piger. Det ene billede virker bekendt og Nora finder frem til at det forstiller Louise og Lulu, to piger, der forsvandt tilbage i 1986. De skulle på tur til London med deres opholdssted men ingen har set dem siden.
Nora får overtalt sin chef Krebsen til at undersøge sagen og finde ud af hvad der skete med pigerne, det fører Nora på sporet af en seriemorder, da det viser sig af den kuffert hun købte har tilhørt ham. Undervejes finder Nora ud af forskellige ting, som både er overraskende og uhyggelige.

Lone Theils har skrevet en krimi, som ved første håndsindtryk godt kan minde om så mange andre krimier. Hovedpersonen er journalist og forelsket i en politimand som hjælper med at undersøge en sag. Men når det er sagt, så er den faktisk ret god og spændende. Lone Theils formår at holde dig fanget som læser, for du må BARE finde ud hvordan det ender. Lever pigerne endnu? Og er det den der seriemorder, som står bag?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar