onsdag den 25. november 2015

Ensomme hjerter og herreløse hunde af Lucy Dillon


                                                                          (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Ensomme hjerter og herreløse hunde - Lucy Dillon - Forlaget Bazar - 4/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget 

"39-årige Rachel oplever sit livs krise. Efter at have mistet sit job, sin lejlighed og sin kæreste gennem ti år, arver Rachel et kæmpe hus på landet efter sin moster, denne elskede border collie samt et overfyldt internet med herreløse hunde, selv om hun stort set intet ved om hunde. Og da slet ikke bryder sig særlig meget om dem.
Trods sine begrænsende evner - og lyst - tager Rachel udfrodringen op og forsøger at køre internettet videre i sin salige mosters ånd. Efterhånden som det lykkedes Rachel at finde hjem til de herreløse hunde, viser det sig, at det måske ikke kun er hundene, der har brug for hjælp..."

"Ensomme hjerter og herreløse hunde" er en skønherlig fortælling om alt det vi alle kender til. Nemlig kærlighed, venskab, børn, ensomhed, arbejde, eller mangle på samme. Vi møder Rachel på et tidspunkt i hendes liv hvor det ikke helt kører på skinner længere. Hun har mistet job, lejlighed og kæreste og hendes moster er død. Rachel er ulykkelig, men så arver hun sin mosters hus og hundeinternet og det viser sig at være et vendepunkt i hendes liv. Rachel, der ellers arbejdede med PR, gik i kjoler og højhælede sko og levede det gode liv i London, finder sig selv på landet i ført jeans og gummistøvler. Dog er det hele ikke bare lige til, hun er et nyt sted uden af kende nogen, lider af ulykkelig kærlighed, har ikke umiddelbart nogen penge, og det skal der til for at betale arveafgift og for at redde hundeinternettet. Men Rachel er ikke så alene, som man skulle tror og hele byen ender med at bakke op om internettet.

"Ensomme hjerter og herreløse hunde" er mit første møde med forfatteren Lucy Dillion, men bestemt ikke det sidste. Jeg glæder mig allerede til at læse mere fra hendes hånd. Lucy Dillion skriver dejligt og let. Hun får fortællingen til at hænge sammen fra start til slut og får dig som læser til at længsels efter mere.  

 

2 kommentarer:

 1. Måske lige en bog, som jeg skulle læse når jeg er færdig med bachelor opgave og eksamen.
  En god anbefaling du har skrevet :-)
  God weekend og 1.advent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det skulle du tage og gøre :)
   Held og lykke med eksamen.
   Tak for de fine ord :)
   Tak og i lige måde.

   Slet