fredag den 18. september 2015

Lotus Blues af Kristina Ohlsson

                                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Lotus Blues - Kristina Ohlsson - Forlaget Modtryk - 5/5 stjerner - anmeldereksemplar

Bagsidetekst:

"Den dag alt går af helvede til regner det. En desperat mand dukker op på strafferetsadvokat Martin Benners kontor og fortæller, at hans søster her brug for hjælp. Men søsteren er død. Før hun begik selvmord tilstod hun fem mord. I aviserne blev hun kaldt seriemorder og fik tilnavnet Sara Texas. Nu vil hendes bror rense hende - og samtidig finde hendes forsvunden søn, Mio. Sagen virker håbløs.
Martin Benner har stort set alt, Charme, penge, karriere, kvinder, et lille barn. Men han har også sine svagheder. Først og fremmeste har han svært ved at sige nej til en udfordring. Og da han vælger at se nærmere på sagen om Sara Texas, bliver han forvandlet fra advokat til en brik i et spil med så høje indsatser, at han risikerer at miste alt."

Handling:

Mød Martin, en hot advokat bosiddende i Sverige, med en fortid som betjent i USA. Martin er en succesrig advokat, som på et tidspunkt har udtalt sig til pressen om at en sag, som Sara Texas ville være en ønskeopgave. Det har Saras bror hørt og opsøger nu Martin på hans kontor. Martin er meget i tvivl om hvor vidt han skal tage sagen eller ej. For det første har Sara tilstået og for det andet er hun død. Men Martin er en nysgerrig sjæl plus han ikke helt ved hvordan han skal sige nej, så han vælger at fører sagen. Men han skulle nok alligevel have valgt at sige nej tak lige her, for før han får set sig om er han involveret i et større magtspil og er derude hvor han ikke kan bunde. Martin kan miste alt hvis han ikke er forsigtigt.

Min mening:

ET MESTERVÆRK AF EN THRILLER! 

Jeg er helt blæst væk af Kristina Ohlsson, hun er altså den største thriller-dronning, jeg længe har stiftet bekendtskab med.
Hun har med "Lotus Blues" skrevet er velskrevet, sammenhængende og fængslende thriller, som du ikke kan ligge fra dig før du har vendt sidste side.  Og når den så er vendt kan du slet ikke vente på efterfølgende på bogen, så du kan få slutningen med. For tro mig, kære læser, du kommer til at sidde tilbage med en masse uløste spørgsmål.


                                                                 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar