søndag den 7. juni 2015

Savner dig af Harlan Coben

                                                               (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Savner dig - Harlan Coben - Gads forlag - 4/5 stjerner - anmeldereksemplar

Mit første møde med Harlan Coben - men bestemt ikke det sidste.

"Han forlod hende - Nu er han tilbage - eller er han?"

Kat Donovan er kriminalbetjent ved NYPD, er single og bor alene. Hun var dog forlovet for ca. 18 år siden, men han forsvandt ud af hendes liv. Kats far, der også var betjent blev myrdet omkring samme tid og Kat har aldrig helt forenende sig med det. Så hun roder stadig rundt i mordet og prøver at finde den skyldig - for umiddelbart er det ikke ham som sidder fængslet for det.
Kats veninde har meldt hende til en datingside og en aften hun sidder og tjekker den ud, dukker Jeff, hendes tidligere forlovende, op i en profil. Et par dage senere bliver Kat kontaktet af en ung mand hvis mor er rejst på ferie sammen med Jeff - eller er hun?, for i følge den unge mand er der noget som ikke stemmer.
Det er nu op til Kat at finde ud af hvor hun er blevet af - og hvordan hænger det sammen med mordet på hendes far og på at Jeff forsvandt ud af hendes liv, og hænger det overhovedet sammen.
Kat bliver revet ind i et større netværk og her finder hun ud af en masse ting, som hun ender med at må leve med resten af liv.

Harlan Coben var for mig en ukendt forfatter men tilsyneladende har han været i branchen i flere år og har udgivet op til flere bøger, Jeg er ret vild med hans skrivestil og hans evne til, at få plottet til, at hænge sammen. Han overrasker mig positivt og jeg kan ikke vente til der kommer nyt fra hans hånd igen :9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar