tirsdag den 2. juni 2015

Løvetæmmeren af Camilla Lackberg

                                                         (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Løvetæmmeren - Camilla Lackberg - Peoples Press - 4/5 stjerner

Camilla Lackberg er tilbage!

Med "Løvetæmmeren" er Camilla Lackberg tilbage i den gode gamle stil og med spænding fra start til slut. I de sidste par bøger havde jeg svært ved at holde ved. Men efter denne kan jeg slet ikke vente på at der kommer en ny.

Vi er nået til bog nummer ni i serien om Erica, Patrick og det lille samfund i og omkring Fjellbacka. En ung pige er forsvundet men dukker en dag op midt på landevejen, hun er næsten nøgen og i blinde går rundt uden af vide hvor hun er. Hun bliver fanget af forlygterne på en bil, men desværre når billisten ikke at undvige og pigen dør. Sagen lander hos Patrick og hans kollegaer, der som altid sætter alt i for at finde ud af hvad der skete og hvem der står bag.

Erica skriver på en ny bog om en kvinden, der myrdede sin mand og nu afsoner sin straf. Undervejs finder Erica ud af at hendes undersøgelser måske hænger sammen med den sag som Patrick har. Men hvordan og hvorfor?

Camilla Lackberg formår endnu en gang at få fortid og nutid til at hænge supergodt sammen. Og der er undervejes en masse overraskelser, som gør at plottet bare sidder lige i skabet. Jeg var sikker på at jeg havde regnet hele svineriet ud.......men nej, der skulle lige komme en sidste overraskelse som gav hele historien en uventet drejning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar