lørdag den 18. oktober 2014

Readathon Okt. 2014

18:52
Langt om længe kom jeg hjem fra arbejde og er nu klar til at være med i Readathon. Har fået taget noget hurtigt aftensmad, har stiftet til pyjamas, cola, kaffe og slik er fundet frem. Dynen er rykket fra soveværelset og ned på sofaen. Nu tages der hul på første bog 😃
                                            (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

20:25
Er nu nået 38% (iflg. goodreads) af "Hundredefodsrejsen" - synes det går noget langsomt. Kan altså godt mærke at jeg har været på arbejde. Min plan er også at jeg skal sove 7 timer i nat for ellers kan jeg ikke fungere mandag hvor den står på arbejde igen. Men jeg vil være færdig med denne bog først!

22;21
Færdig med første bog - og hold da op hvor er den bare skøn - skrevet i et sprog hvor det er supernemt at få billeder i hovedet, så dejligt at være visuel :)
Nu er det tid til pause, som jeg vil bruge på at læse blogs og se hvordan det går med nogle af de andre ude i blogland, der også deltager.
Efter pause vil jeg lave en cappuccino og derefter gå i gang med bog to. 

                                                    (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

23:08
Bog to overstået - det var en hurtigt og tam fornøjelse, kan ellers godt lide digte hvis de giver stof til eftertanke - men øv ikke denne her.
Nu er det godnat herfra - vender tilbage i morgen ved 8 tiden :) Min seng kalder og jeg må altså indrømme, at det med, at holde øjnene åbne er en by i Rusland for mit vedkommende.

                                                   (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

 7:56
Ahh, det var godt med noget søvn. Nu er jeg så meget klar til at tage hul på næste bog og fordybe mig i den de næste timer.
Har lavet kaffe, har spist en dejlig morgenmad og været en tur rundt i blogland for at se hvordan mine medlæser har klaret natten. Hr. Helmig har været en tur inde og få noget mad og blevet nusset lidt, han bliver 4 år i dag - men tror stadig han er et ½ år. Jeg havde håbet på han ville ligge og putte i fodenden, men nej han er løbet ud til vennerne igen.

10:51
Brug for pause - mine linser begynder at være trælse at have i. Har fået tjekket blogs og Instagram - skønt at se at så mange stadig er med. Jeg er nået 48% af "Projekt Rosie" og elsker den for vildt. :) Dagens fødselar er kommet ind og er nu faldet omkuld ovenpå vasketøjsstativet. Det er hårdt at været til kattejammerrock med alle vennerne hele natten!

13:13
Færdig med tredje bog og tid til at gøre status over min allerførste read-a-thon!
Timer jeg har læst:  10/24 - godt tilfreds med tanke på at jeg har været på arbejde, har sovet og holdt pauser.
Bøger jeg har læst: 3/4 - helt okay
Sider jeg har læst: 715/1020 - det er fint nok

Jeg glæder mig allerede til næste gang - og der vil jeg kun hellige mig læsning, så forhåbentlig falder det ikke i en arbejdsweekend. :)

15 kommentarer:

 1. Happy reading to you: read, read, read! (I'm cheering on behalf of Team Marquez.)

  SvarSlet
 2. Dejligt at du er kommet hjem og at læsningen er begyndt! Det lyder super hyggeligt :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt at være i gang - holder dog lige en lille pause :) Håber det går godt hos dig.

   Slet
 3. I hope you are having a great day so far, and that you are enjoying some fun books and yummy snacks! Happy read-a-thon'ing!

  SvarSlet
 4. Here's some cheer to keep you going - I hope you meet all of your read-a-thon goals and, most importantly, that you're having fun! #rahrahreadathon

  SvarSlet
 5. Hi there,
  It’s the 21th hour and I’m still cheering on YOU. You can do this, we’re almost through another
  #Dewey #readathon #rahrahreadathon #TeamButler

  SvarSlet
 6. Hvor sejt at du fik læst 3 bøger. Det har været super hyggeligt at følge dit læse-døgn :)

  SvarSlet
 7. Nej, jeg der var så meget andet jeg skulle denne weekend, så det var helt umuligt at få til at passe. Men jeg krydser fingre for, at det passer bedre næste gang det er :)

  SvarSlet
 8. Det lyder som om du har haft et helt fantastisk dejligt readathon :)!

  SvarSlet