onsdag den 15. oktober 2014

Readathon - når hele verden læser

                                                           (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

To gange om året bliver der holdt et arrangement kaldet Dewey’s 24 hour readathon, der går ud på at læse i 24 timer. Over hele verden vil der være mennesker, der på samme tid vil åben en bog og begynde at læse. Og den ene bog vil blive til flere og flere.

Mine kære læser er vist ikke i tvivl om, at litteratur fylder meget i mit liv, der bliver læst og blogget en del om bøger i det lille dukkehus. Fornemmelse af at, åben en bog og vende side efter side for, at finde ud af hvad der sker med personen/personerne i fortællingen er en sand fornøjelse. Men det at læse er tit en ensom fornøjelse når du sidder begravet under tæppet med en kop te og fordyber dig i en helt anden verden. Så her i weekenden har jeg tilmeldt mig Readathon - når hele verden læser - jeg glæder mig meget og er noget spændt på hvordan det kommer til at gå. Håber jeg kan holde mig vågne - jeg er også så "uheldig" at skal på arbejde fra 12-18 så kan først være med fra klokken 19 - men nu er der heller ikke nogen krav om at du skal deltage alle 24 timer for at kunne være med.

Jeg vil gennem forløbet lave et indlæg her på bloggen som jeg løbende vil opdatere om hvordan det går :) Håber i vil følge med.

"Lidt mere faktuelt om arrangementet: Dewey’s readathon løber over 24 timer og starter på lørdag den 18. oktober klokken 14 dansk tid. Men der er absolut intet krav om at kunne eller ville deltage i alle 24 timer. Har du kun tid til at læse i 2 timer på lørdag, så gør du bare det. Det handler ikke om at være med hele vejen, men om at deltage i et fællesskab, hvor ens læsning bliver mødt med begejstring fra hele verden. Under din læsning kan du bruge hashtagget #readathon til at dele din læsning med alle de interesserede." (denne tekst er venligt lånt af Gitte fra www.boghylden.com

                                                                         (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Her ses de bøger jeg har udvalgt mig, måske når jeg dem alle og måske når jeg kun en eller to, det vil tiden vise. Jeg har heller ikke fået bestemt mig for nogen rækkefølge endnu,

2 kommentarer: