mandag den 21. april 2014

Afsporet

Afsporet
Michael Katz Krefeld
328 sider
Lindhardt og Ringhof

                                                                                            (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

 Michael Katz Krefelds hovedperson Kriminalbetjent Thomas Ravnsholt - kaldt Ravn - har sygeorlov fra station city efter at hans kæreste Eva er blevet myrdet under et hjemmerøveri. Ravn er ved at gå til i druk og har søgt tilflugt i hans båd da han ikke kan holde ud at være i den lejlighed hvor han boede sammen med Eva.
En dag bliver Ravn spurgt af Johnson - værtshusejer, der hvor Thomas holder til - om han ikke kan hjælpe med at finde en forsvundet pige, der har været væk i et par år. En færd, som fører Ravn ud i trafficking, narkomiljøer, luder osv. Det ser ud til at pigen er blevet solgt til storforbyderen Slavros, som har et stort netværk af bordeller rundt i hele Europa. Hele denne sag fører Ravn ned i den københavnske underverden men det fører ham også en tur til Sverige, er det mon der pigen befinder sig og lykkedes det Ravn at finde hende inden det er for sent?

Michael Katz Krefeld har efter min mening skrevet en krimi som er ikke mindre end fantastisk. Han har formået at skrive en krimi som du ikke kan ligge fra dig før du er nået sidste side. Jeg er personlig meget imponeret og glæder mig til næste bog i serien.2 kommentarer:

  1. Spændende hvad du fortæller - jeg elsker krimier, man næsten ikke kan lægge fra sig :-)

    SvarSlet