fredag den 17. maj 2019

Frit fald af Elsebeth Egholm

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Politikens Forlag
Udgivet 2019
Krimi
Serie: Rina #2
★★★★★/6


"En fjende uden ansigt. Et ansigt uden navn. Hun jagter en morder..." 

Rina er tilbage langt om længe for ventetiden har været lang. Rina er vores læge, der lever et dobbeltliv som læge om dagen og Private Eye om natten. Århus' anonyme street artist, der klatrer høje bygninger. 

Dog er det med, at klatrer ikke helt som det var en gang, for hendes sikkerhed har lidt et knæk. I første bind om Rina bliver en ung klatrer skubbet i døden og lige siden har Rina været grebet af nervøsitet og skyldfølelse og hun begår en masse en fejl og det er uvant for hende.

Vedkommende som dræbte den unge klatrer var på sporet af Private Eyes rigtige identitet og det har sat sine spor hos Rina. I forbindelse med hendes eget forsøg på, at opklare mordet bliver hun endnu en gang sat i forbindelse med Stanek. Sammen og hver for sig bliver de flettet ind i et spind af lånehajer, vold og udnyttelse af kvinder. "Men hvem er ven, og hvem er fjende, når man ikke kan kende ansigter?" 

Elsebeth Egholm har skrevet endnu en krimi hvor plottet er skuret godt sammen. Det er vanvittig godt fundet på og det er hæsblæsende. Elsebeth Egholm skriver godt og der er ingen tvivl om, at hun kan sit kram. 

Krimien er intens, dramatisk, spændende, medrivende og svær at ligge fra sig igen. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der er vild med krimi og med Elsebeth Egholms universet. 

                                                                 (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar