fredag den 2. november 2018

Han sagde/Hun sagde af Erin Kelly

                                                        (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar fra Peoples Press - Udgivet 2018 - Spændingsroman - ★★★★/6


"Hvor langt vil et menneske gå for at få andre til at tro på sin version af historien?"

I "Han sagde/Hun Sagde" møder vi Kit og Laura, et kærestepar som tager til Solformørkelsesfestiival i Cornwell en sommer. Under festivalen overværer Laura en voldtægt af Beth, og sagen kommer for retten et års tid efter. Laura skal vidne og hun ender med, at lyve i retten for hun ved hvad hun så og synes jo kun det er retfærdigt hvis voldtægtsmanden bliver dømt. 

Efter retssagen opsøger Laura Beth, og det kan blive begyndelsen til Laura og Kits ende, hvis de ikke passer på. Men både Kit og Laura har hemmeligheder for hinanden om hvad der egentlig skete på festivalen og i retssagen. Og de er villig til at gå langt for at den anden ikke finder ud af hvad den anden skjuler. 

                                                      (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"Han sagde/Hun sagde" er en vanvittig spændingsroman, der hele vejen igennem tager nogen drejninger jeg ikke havde regnet med. Det er supergodt skrevet, dog gik jeg hen og blev en smule forvirret til tider, men ikke mere end det var til, at komme tilbage på sporet igen. 

Bogen er fuldt med overraskelser, et virkelig godt plot, en interessant historie og vildt komplekse beskriver af de mennesker vi møder. Bogen er velskrevet i et fint og medrivende sprog.

Jeg vil anbefale bogen til dem, der er til gode spændingsromaner, der ender med at tage fusen på en!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar