onsdag den 5. juli 2017

Postkort fra #15: Kvindeliv-bogbloggerevent i København


Reklame

I søndags drog jeg en tur til København K, ind på Fiolstrædet, for, at mødes med en masse andre blogger på Paludans bogcafe. Vi skulle nemlig til bogbloggertræf som Elena fra litteraturhuset og Louise fra thebookcollector have inviteret til. 

Da kl. slog 15 var vi alle samlet, og temaet for denne event, som var kvindeliv, kunne nu gå i gang. Jeg var endt til bords med Gitte fra bookwormscloset, Julie fra juliethebookcat, Sidsel fra buchsbooks og Camilla fra camillasbogreol. Det var altså bare et rigtigt hyggelig selskab, og vi fik snakket en masse om bøger, blogs, bogklub osv.


                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Det første levende billede på programmet var Sune De Souza Schmidt-Madsen, som er Redaktionschef hos Lindhardt og Ringhof. Han fortalte om sin tid med, at udgive kvindelige danske forfatter, som endte ud i en debat om anderkendelse af mandlige forfatter i forhold til kvindelige forfatter. En skønt oplæg fra en mand, der helt klart brænder for litteratur. 


                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Herefter var det tid til to kvindelige forfatter fra Peoples Press, nemlig Karen Strandbygaard, debutant med romanen "Se ikke væk" og Agnete Friis, der nok er mest kendt for hendes samarbejde med Lene Kaaberbøl. Men lige nu er Agnete aktuel med romanen "Sommeren med Ellen". De fortalte om deres bøger og om de kvindelige hovedpersoner. Dette ledte til en debat om frygten i rollen som mor og den angst det kan fører med sig. Et spændende oplæg  


                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

De søde arrangører bag eventen, havde indlagt en god gammeldags pakkeleg, og ja det var den vi alle kender fra julen. Det var simpelthen så god en ide, mit indtryk er at alle hyggede sig, det gjorde vi i hvert fald ved mit bord, hvor der både blev grinet og råbt lidt højt til tider. Men det var så sjovt :) - og der var vildt mange gaver at kæmpe om.

                                                               (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

I mellem oplæg og pakkeleg var der også tid til pauser hvor vi kunne gå rundt og snakke med hinanden. Det var så rart, at der var tid til, at udveksle et par ord med de andre.

                                                               (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Elena og Louise havde simpelthen fået en masse gaver til alle os, som deltog. Det var helt vildt. aldrig er jeg blevet forkælet så meget på en dag. Tak for det. (sidst i indlægget takker jeg alle sponsorerne) 

På de næste billeder er det lidt mere til at overskue hvad der var i min goodiebag. Plus de bøger jeg vandt i pakkespil. (chokoladen og bolsjerne er spist :) ) 

                                                             (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

                                                           (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

                                                                  (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Der skal lyde en særlig og kæmpe tak til:
Elena og Louise for, at invitere til en skønherlig eftermiddag.
Til Sune fra Lindhardt og Ringhof for et godt oplæg og debat plus gaven. (Geeti Amiri)
Til Karen og Agnete for jeres oplæg, glæder mig til, at læse jeres bøger. 
Til de mange sponsorer: Cafe Paludan - CulturePlus.dk  - Fredsted te - Karen Volf - Plusbog - tebox - LaGlace - Arnold Busck - Tante T- Politikens boghal - Brændpunkt - Peoples Press - Gads Forlag - Flamingo books - Aarhus Universitetsforlag -  HarpersCollinsNordic - Modtryk - Turbine - C&K forlag - Fadls forlag - Arvids :) 
8 kommentarer:

 1. Ej, jeg er misundelig!Jeg vil også gerne inviteres en anden gang? :-)
  vh Unna
  www.fedlyrikogsmalprosa.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du er på facebook, så findes der nogen forskellige grupper for os bogblogger. Det er som regel derinde invitationerne lander.

   Slet
 2. Det var SÅ hyggeligt at mødes :-)

  SvarSlet
 3. Nej, hvor spændende :-) Hvordan bliver man inviteret med til sådan et arrangement?
  Catsbooksandcoffee.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så spændende og hyggeligt :)
   Hvis du er på facebook, så findes der nogen forskellige grupper for os bogblogger. Det er som regel derinde invitationerne lander.

   Slet
 4. Ja, tak for rigtig hyggeligt selskab, det var en virkelig rar dag :)

  SvarSlet