fredag den 24. juni 2016

Færgen af Mats Strandberg

                                                                        (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Færgen - Mats Strandberg - Forlaget Modtryk - 5/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget

Jeg har læst en gyser og jeg har stadig mareridt om den, men det er SÅ god!

Velkommen om bord på færgen fra Sverige til Finland, det skal nok blive hyggeligt eller nok nærmere uhyggeligt, men det ved ingen af de1200 passagerer før det er for sent. For døden er stået på sammen med dem, men det går først op for dem langt ude i Østersøen hvor der er langt til land og for øvrigt heller ingen kontakt til fastlandet. Men hvordan og hvorfor, er det store spørgsmål, som alle stiller sig.

Vi befinder os på Baltic Charisma, en ældre færge, med en besætning, der har været der i flere år og hvor hver tur er blevet til rutine og hverdag. Vi møder en blandet skare af mennesker, der hver især har en grund til at være om bord på netop denne tur. Og på en eller anden måde møder de hinanden, kort eller af længere tid på de 24 timer turen varer. Men er de klar til at hjælpe hinanden eller tænker de kun på hinanden. Læs denne yderste velskrevet og fantastiske bog og find ud af det.

Mats Strandberg kan helt klart sin Stephen King og er klart i min optik den nye gyserkonge. Mats skriver levende og billedeligt, så dit hjerte sidder helt uden på tøjet, og du kommer måske også til at tisse en smule i bukserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar