tirsdag den 8. marts 2016

Et helt nyt liv af Lisa Genova

                                                                             (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Et helt nyt liv - Lisa Genova - Cicero - 5/5 stjerner 

Hold da op en fantastisk velskrevet bog om en kvinde, som bliver ramt af neglekt og derefter må kæmpe for at få sin liv tilbage.

Bogen handler om Sarah, der er karrierekvinde, gift med Bob og mor til tre børn, hvor af det ene barn har nogen udfordringer i livet. Sarah og Bobs liv kører som det skal og de kan med hjælp fra en barnepige få det hele til at hænge sammen. En dag på vej til arbejde ringer Sarahs telefon og selvom hun kører bil vælger hun at tage den. I et sekund er hun uopmærksom på vejen og hun ender i en ulykke. Sarah vågner op på hospitalet og kan ikke længere se venstre side. Hun er ramt at neglekt i højre hjernehalvdel. Nu begynder en kamp for både hende og Bob, Sarah for at kæmpe sig tilbage til det liv hun levede før og for Bob for at hive penge nok hjem til, at få det til, at hænge økonomisk sammen da Sarahs indtægt med et bliver væsentlig mindre. Sarahs mor, som hun ikke har set eller for den sag dårligt snakkende med i flere år, dukker op for at hjælpe familien, men Sarah ønsker ikke at hun er til stede. Dog bliver moren der og det viser sig at være en god ide.

Lisa Genova har igen skrevet en bog, der rører dig som læser helt der ind hvor det gør ondt. Du bliver følelsesmæssigt viklet ind i en fortælling hvor det meget vel kunne være dig selv, enten som ramt eller pårørende det handlende om. Og ikke nok med det, så har hun også skrevet en bog, som giver stof til eftertanke. Jeg er vild med hendes forfatterskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar