fredag den 11. marts 2016

Blindgyde af Jørn Lier Horst


                                                                       (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Blindgyde - Jørn Lier Horst - Forlaget Punktum - 3/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget 

"En forsvindingssag står i stampe, og William Wisting er under stort pres......" 

En ung pige flytter til byen sammen med sin lille datter, de flytter ind i et hus som hun har arvet fra sin bedstefar. Det eneste som står tilbage i huset er et pengeskab, der er låst og nøglen er væk. Sofie hedder pige og hendes bedstefar var ikke en af Guds bedste børn og var kendt på egnen som smuglerkonge. Indholdet i pengeskabet er ikke hvad Sofie ventende at finde. Sofie møder en dag Williams datter, som Sofie har gået i skole med. De to bliver veninder og Line hjælper hende med at undersøge pengeskabets indhold. De finder blandt andet en pistol som Line indlevere til sin far på politigården. Den kan vise sig at være det spor som William har manglet i en forsvindingssag.

"Blindgyde" er mit først møde med Jørn Lier Horst og med bøgerne om William Wisting. Jeg er som læser ret glad for krimiserier, og vil som regel helst læse dem i rækkefølge. Men selv om denne er den tiende i rækken, er det meget nemt som læser at følge med, hvilket var en dejlig oplevelse.
Forfatteren har skrevet en bog, der er hurtigt læst da den er vildt spændende hele vejen igennem. Plottet holder fra du starter på den og til du har vendt sidste side.

Så læn dig godt tilbage i din ynglingslænestol/sofa godt gemt væk under tæppet med en god kop kaffe/te og brug nogen timer i selskab med William og co. Du vil ikke fortryde det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar