fredag den 13. december 2019

Bag facaden af Alafair Burke

(Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Gads Forlag
Udgivet 2019
Psykologisk Thriller
★★★★

Angela, der har en meget tragisk fortid som ingen kender til møder Jason Powell en dag hvor hun servere til en middag i det luksuriøse East Hampton. 
Angela ser det ikke som andet end en sommerflirt men året efter er de to gift. Og Angela og hendes søn kan endelig flytte ud af hendes mors hus.
Angela er lykkelig sammen med sin søn og mand i New York men lykken varer ikke ved. Jason bliver anklaget for voldtægt af en af sine unge studerende og Angela bliver hevet ind i et spind af løgne, som truer med at flå hendes tilværelse op med rode. Et spind, som kan ende med, at afslører hendes fortid. 

Alafair Burke har skrevet en psykologisk thriller med et plot, der til dels hænger sammen, men som også afslører lidt for meget så det for mig var nemt, at regne ud hvad der ville ske til sidst. Men når det er sagt er det også en thriller, der er spændende og medrivende. 

"Bag facaden" er fuldt med dilemmaer som vi læser automatisk bliver en del af og som er med til, at give læseren nogen tanker om hvordan virkeligheden også kan se ud.

Bogen er velskrevet og jeg er vild med det psykologiske spil, der er i fortællingen, som helt klart udfordrere dig under læsningen. 

Jeg anbefaler bogen til alle fans af thriller med et snert af krimi. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar