tirsdag den 13. august 2019

Kate og Rosemary af Libby Page

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Gads Forlag
Udgivet 2019
Roman
★★★★

Kate er tilflytter til London og arbejder som journalist. Det er ikke de store opgaver hun får men mere små notits på avisens andensidste side. Men en dag bliver hun sendt ud til et lokalt friluftbad for, at dække lukningen af badet. 

Kate er ensom, alle hendes venner og familie er blevet hjemme i hendes hjemby og hun har ikke rigtig fået nye venner eller bekendtskaber i London. Men det ændre hendes dækning af lukningen. 

Rosemary er en ældre dame, som har kommet i friluftbadet i mange mange år og hun kommer der dagligt. Rosemary er imod lukningen af badet og vil gøre hvad hun kan for, at det ikke sker. 
Nu er det store spørgsmål og det lykkedes hende?

"Kate og Rosemary" er en bog om et venskab til trods for en stor aldersforskel. En fortælling om, at stå sammen og hjælpe hinanden. Bogen handler om, at finde sammen i en tider travl og hektisk tid hvor man måske i virkeligheden har nok i sig selv. 

Libby Page har skrevet en historie, som er sød og skøn i et letlæseligt sprog. "Kate og Rosemary" er en god sommerbog, der er underholdende og er rigtigt dejlig feel-good bog. Den gør det som en feel-good bog skal men for mig blev historien nogen gange lidt for tynd og sukkersød.

Jeg anbefaler bogen til jer, der kan lide søde og skønne fortællinger.  

1 kommentar: