tirsdag den 30. juli 2019

To uger i Toscana af Domenica de Rosa

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Gads Forlag
Udgivet 2019
Roman 
★★★★★

Velkommen til Toscana hvor en folk personer med forfatterdrømme skal på skrivekursus. 

Kursuset bliver holdt på Patricia O'Hara's slot midt i den bagende sol og med et program, der både byder på skrivetimer, ture til de nærliggende byer, tid ved poolen og ikke mindst alt det lækre italienske mad de kan spise. 

Det er en grupper, der sammensat af vildt forskellige mennesker, der snart må sande, at kemi spiller ind i forhold til, at holde "ferie" med fremmende. Snart er der jalousi i luften og det kan være svært, at kende forskel på sandhed og løgn. 

                                                (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Domenica de Rosa har skrevet en dejlig feel-good roman, der er flydt med sol og sommer og masser af romantisk. Jeg er vild med den! 

"To uger i Toscana" er en rigtig dejlig sommerbog og jeg har da også været så heldig, at der var masser af sol mens jeg læste og det gjorde, at jeg næsten følte, at jeg var med på slottet i Toscana. 

Historien er skønherlig, finurlig og fantastisk. Domenica de Rosa kan skrive, men det vidste jeg godt i forvejen for bag Domenica finder vi forfatteren til bøgerne om Ruth Galloway. Vi har nemlig med Elly Griffiths at gøre. Og jeg må indrømme om det er som Domenica med romantiske romaner eller som Ruth med krimi så er det velskrevet og velfortalt det som kommer fra forfatterens hånd. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der er vilde med feel-good og velskrevet litteratur. 

1 kommentar: