lørdag den 20. juli 2019

Du må aldrig glemme mig af Mhairi McFarlane

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af HarperCollins
Roman
Udgivet 2019
★★★★

Georgina Horspool er midt i sit livs krise. Hun er blevet fyret fra sit job og da hun kommer hjem til sin formodet kæreste finder hun ham i seng med hans assistent. Hvad gør hun nu?

Ja, det er jo Georgina vi har med, at gøre, så hun finder en udvej. Hun får job for en aften med, at servere til lanceringen af en ny bar i byen. Den ene af ejerne vil gerne hyre hende til en fast stilling i baren men den anden ejer er ikke helt med den. Dog lykkedes det for Georgina at få jobbet. 

Den ejer, som ikke var helt med på, at hun skulle ansættes viser sig, at være Georgina hemmelige kæreste tilbage i folkeskolen. Og ja, hvad sker der mon nu? - ja det må du læse bogen for, at finde ud af. 

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"Du må aldrig glemme mig" er en superskøn fortælling men desværre også en fortælling, der minder om så mange andre. ¨Når det er sagt kan man ikke tage fra forfatteren, at hun er god til, at skrive på en finurlig og skønherlig facon. Hendes historier er sammensat af humor og alvor og det er med til, at gøre, at man alligevel kommer til, at holde af fortællingen i "Du må aldrig glemme mig".

Jeg anbefaler bogen til dem derude, som elsker en god romantisk og skøn chick-lit. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar