tirsdag den 2. juli 2019

Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)  

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Hr. Ferdinand (Politikens Forlag)
Udgivet 2019
Roman 
Serie: Crazy Rich Asians #2
★★★★★

Velkommen tilbage til de skøre asiater og deres virkelig sjove og finurlig verden. I anmeldelsen af bind et skrev jeg, at Dollars møder Hortonsagaen der møder Glamour og det har bestemt ikke ændret sig her i bind to. Det er om muligt lige ved, at der kommer flere soap-operaer ind over

Nick og Rachel skal giftes og Rachel burde være over the moon, men det er som om der mangler noget. For den biologiske far hun ikke kender er endnu engang ikke med til en af de største begivenheder i hendes liv. Og NIck taler ikke med sin længere med sin mor og må dermed også sige farvel til den kæmpeforum hans familie ejer. Hans mor bryder sig ikke om Rachel og Nick går i mod sin familie for, at gifte sig med hende. 

Men som dug for solen ændre alt sig da Rachel ved et tilfælde finder ud hvem hendes biologiske far rigtig er og herefter bliver hun og NIck flettet ind i verden af nye penge, gamle penge, glitter, golddiggers og skeletter i skabet. 

Jeg er simpelthen vild med det univers og persongalleri som Kevin Kwan har skabt i bøgerne om Rachel og Nick. Og jeg kan næsten ikke få mig selv til, at gå i gang med bind tre for så er serien slut derefter. 

"Den kinesiske forlovelse" er ligesom "Millionæren fra Singapore" underholdende, intrigeflydt, dramatisk og morsom i en stor asiatisk blanding af højspændt chick-lit. 

Har du endnu til gode, at komme i gang med denne serie, ja så er det bare at gribe ud efter bind et og se at komme i gang med, at læse. 

                                                                   (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar