tirsdag den 9. juli 2019

Død mands tango af Geir Tangen

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Modtryk
Krimi
Udgivet 2019
 Serie: Viljar&Lotte
★★★★★★ 

Ihh hvor er det med tungt hjerte, at jeg skriver denne anmeldelse af "Død mands tango" for det betyder, at jeg er færdig med denne helt igennem gennemførte trilogi.

Vi er tilbage i Haugesund og igen sker der en del grusomme mord, så indbyggerne bliver revet ud af deres sommerdvale. Det begynder med en kvinde, som bliver dræbt af rotter, som spiser hende levende og en mand der bliver trukket ihjel af hvepse. Begge døde af det som de frygtede allermest i verden. Hvorfor og hvem kender ofrene så godt, at de har et indgående kendskab til deres dybeste angst?

Byens journalist Viljar og byens politiefterforsker Lotte befinder sig denne gang i deres livs mareridt. De skal tage en stor beslutning, der går ud på om de skal tilstå, at de står bag mordet på nynazisten Geirmund Bakken eller hvorvidt de skal lade en hjemvendt IS-kriger tage skylden. 

Der sker nu en række underlige ting for Viljar mens han begraver sig mere og mere i sit arbejde. Lotte kigger sig også over skulderen da det viser sig, at hun en fortid med de to ofre. Og hun begynder, at  frygte, at hun står på morderens liste over ofre, som skal død. 

For pokker altså ham Geir Tangen kan skrive. Han skriver på en medrivende og spændende måde, en måde, der simpelthen giver dig lyst til mere og du ønsker, at hans fortælling aldrig slutter. 

Forfatteren kan lave det vildeste spind af løgne i sine bøger og tro mig her i bind tre er det ingen undtagelse. Som læser har du ingen ide om hvad der venter dig på næste side og det er så fedt. 

Geir Tangen har endnu en gang begået et MESTEVÆRK! 

Jeg anbefaler bogen/bøger til alle krimifans derude.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar