torsdag den 28. marts 2019

Sommermørke af Stina Jackson

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar fra Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2019
Spændingsroman
★★★★/6

Lalle kører søvnløst rundt nat efter nat og leder efter sin datter. Hun forsvandt for tre år siden. Han bor langt oppe i de Norrlandske skove og en dag hvor datteren stod og ventede på bussen blev hun væk og er ikke vendt tilbage. Politiet er uden spor og har opgivet sagen. Men Lalle nægter, at give op. 

En dag flytter Maja og hendes mor til området. Maja's mor er blevet kærester med byens pornotosse og de flytter ind hos ham. Maja møder Carl-Johan som hun bliver kærester med og efter et stykke tid flytter hun ind hos hans familie. 

Maja kæmper for, at falde til og Lalle kæmper med savnet. Tiden går og da det bliver efterår forsvinder der igen en ung pige. 

Med "Sommermørke" har jeg haft en fantastisk skøn og virkelig uhyggelig læseoplevelse. Romanen er godt skruet sammen og indeholder alt hvad en god spændingsroman skal have af indhold. Der er alt fra savn og forbrydelse til opklaringen af en ret så umulig sag. 

Stina Jackson har skrevet en spændingsroman, der er velskrevet, spændende, uhyggelig og god. 

Jeg anbefaler "Sommermørke" til jer krimi/spændings/thriller-læser, der sidder derude og ikke ved hvad I skal læse som den næste bog. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar