søndag den 3. juni 2018

Paradis i Caribien af Pamela Fagan Hutchins

                                                         (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Eksemplar fra Palatium Books - Udgivet 2018 - Romantisk krimi - Serie: Katie&Annalise #1 - ★★★★/6

"Katie Connell er en nervøst anlagt Dallas-advokat, hvis hidsige alkoholvaner og vanskelige kærlighedsliv brager sammen i en celeber kendis-retsag, som på forhånd er dømt til at gå galt.

Hun rejser til Caribien for at flygte fra professionel ydmygelse, voldsomme hjertesorger og en skræmmende Bloody Mary-vane. Men det bliver bare begyndelsen på nye problemer." 

Velkommen til Katies verden. Katies er forældreløs efter hendes forældre døde i en bilulykke i Caribien, hun arbejder som advokat, har en bedste ven og en bror, der betyder alverden for hende. Katie drikker alt for meget, og da hendes kærlighedsliv ikke går helt som hun gerne vil, tager hun på ferie til Caribien i to uger for, at få styr på sit liv. Og for, at undersøger her et år efter forældrenes død om det nu også var en ulykke. 

I Caribien møder hun Ava, som hun bliver veninder med. Hun præsentere Katie for nogen, der evt. kan give svar på hendes spørgsmål omkring ulykken men også kan hjælpe Katie rent mentalt. En dag hvor Katie er på vandretur i regnskov møder hun Annalise, et forladt hus, der trænger til en kærlig hånd. Her går det op for hende at hun nok er lige så farlig for sig selv som for omverden. Katie kaster sig ud i det og giver et bud på huset, men får det ikke. Hun rejser hjem til USA men kan ikke glemme huset.  

Derhjemme ryger hun hurtigt tilbage til sin vante tilværelse og tager endda en sag som hun normalt ikke ville tage. Og i den sag går ALT bare galt. Nu er gode  råd dyre, hvad skal Katie stille op med sig selv og sit liv?

"Paradis i Caribien" er en rigtig feel-good roman med et twist af en krimi. Fortællingen hænger godt sammen og den er spændende og hyggelig på samme tid. 

Jeg vil anbefale bogen til dem, der gerne vil læse noget hvor de kan slå hjernen fra og bare hygge sig i mens. Så tag bogen med ud i det dejlig vejr og få en eftermiddag til, at gå med at hyggelæse. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar