lørdag den 21. april 2018

Med alle midler af Thomas C. Krohn

                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Eksemplar fra forfatteren - Udgivet 2018 - Spændingsroman - ★★★/6

"Hun er ikke morder. Hun er problemløser. 
Sådan opfatter den unge ambitiøse forsker, Sara Neuville, sig selv. 
Indtil for ganske nylig så alt lyst ud og formede sig, som hun havde planlagt det. Forskningsresultaterne så lovende ud, hun var gift med sin drømmemand, og hun kunne nyde anerkendelsens blændende rampelys. 
Men hendes forsøg gik ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun ønskede det. 
Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hånd om sin egen fremtid. Hun måtte finde løsninger på problemerne. Med alle midler."   

Mød Sarah, som er grådig, gift, ambitiøs, selvglad og kontrolfreak. 

Sarah er nyuddannet forsker, der er så heldig at få job på det universitet hvor hun har læst. Hun skal dog selv søger for, at skrabe penge sammen til hendes forskning, og da det ikke går hurtigt nok i hendes verden, og hun ikke kan tjene det hun genne vil, begynder hun at fuske, blandt andet ved, at opfinde et firma, hvor hun kan trække penge ud til sig selv. Men det kræver, at hun får noget hjælp til at bringe fakturaerne videre til chefen, så hun søger hjælp ved Morten i regnskabsafdelingen. 

Da Sarah's mand ønsker sig børn og hun ikke gør begynder han, at snakke om skilsmisse, men Sarah vil ikke gå med til det, af den simpel grund, at det er hendes mand der har pengene og hun ikke vil få meget ved en skilsmisse. Så hun må skaffe sig af med ham på en anden måde.....!

Sarah indleder en affære med Morten, som ønsker det skal bliver til noget mere, men det er Sarah ikke interesseret i. Morten begynder, at mistanke Sarah for, at hun bare har brugt ham til noget der ikke er helt godt og han roder lidt rundt i hvad det kan være. Da det går op for Sarah at han er tæt på sandheden må hun også skaffe sig af med ham....!

Sarah er nu sikker på, at hun er fri til, at gøre hvad hun vil med sit liv og hendes svindel, men der er en ting hun ikke har forudset og det er familien til Morten. 

Bliver Sarah afsløret eller slipper hun af sted med det? - Ja læs bogen og find ud af svaret. 

Thomas C. Krohn har skrevet en historie, der spændende og interessant. En bog hvor det store spørgsmål er: Hvor langt er du villig til, at gå for, at få det som du vil have det? Det er bog, som er let at læse og sproget flyder derud af, det er på mange måder en rigtig god historie, dog savnede jeg lidt dybe i personerne og der var til tider hvor jeg kedede mig en smule, men til trods for dette var jeg også nysgerrig på hvordan historien ville ende. Og den endte med en noget overraskede slutning end jeg havde forventet. 

Jeg vil anbefale bogen til dem, som ikke nødvendigvis læser meget, men gerne vil i gang med, at læse noget mere. For i og med, at bogen er så let og hurtige at læse vil jeg mene, at det er godt sted, at starte. 

1 kommentar:

  1. Det lyder som en bog, jeg vil kunne lide, så den bliver skrevet på min alt for lange ønskeseddel :-)
    Hjertelig tak for at dele din læseoplevelse og god søndag til dig <3

    SvarSlet