onsdag den 27. december 2017

Fra og med dig af Mhairi McFarlane

                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Titel: Fra og med dig
Forfatter: Mhairi McFarlane
Forlag: HarperCollinsNordic
Udgivet: 2016
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Roman
Serie: -
Bedømmelse: ★★★★

Chick-lit når chick-lit er hyggeligt.

Anna er en kvinde i 30'erne, som lever et liv der består af job, familiehygge, vennehygge og dates. Dog er de dates hun er på ikke lige med mænd, der er noget for hende. Men en eller anden dag møder hun vel den rette. Men alt i alt er hun godt tilfreds med sit liv og sig selv. Men det har ikke altid været sådan, for Anna blev mobbet i skolen og havde den gang inden selvtillid eller venner. Hun var håbløst forelsket i James, men James var en af de populære drenge og var også den, som ydmygende hende allermest den gang. 

Her 15 år senere møder hun James igen i forbindelse med hendes arbejde. Hun er blevet bestilt til, at lave en opgave for det firma som han arbejder for og de to skal arbejde sammen om opgaven. James kan ikke kende hende, Anna har nemlig tabt sig og bruger ikke længere sit oprindelige efternavn. 

Jo tættere de kommer på hinanden gennem arbejdet, jo mere lære Anna om James, og det viser sig, at han ikke længere er som han var i skolen. Han er meget anderledes og de to ender med, at blive venner. Men Anna begynder, at føle mere end venskab. Er det godt eller skridt? Læs selv bogen og find ud af det :)

Med "Fra og med dig" har Mhairi McFarlane skrevet en sød og romantisk fortælling, hvor underhistorie er en man har læst mange gange, nemlig pige møder dreng og bliver forelsket, pige er blevet mobbet og drengen stod bag. Men selv om du har læst underhistorien før, er der altså noget mere og dybere i denne end bare lige pige møder dreng. 

Fortællingen er skrevet i et dejligt skønt let sprog og den er sjov. "Fra og med dig"  er den perfekte chick-lit historie som indeholder alt det som bliver forbundet med genren, nemlig uventet kærlighed, singlelivet, og de problematikker, der kan være som single.

"Fra og med dig" er underholdende fra start til slut og jeg kan anbefale den til alle som elsker en god kærligheds-chick-lits fortælling.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar