torsdag den 27. juli 2017

Scarletts historie af R.K Lilley

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*

Titel: Scarletts historie
Forfatter: R.K. Lilley
Forlag: LOVEBOOKS
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Roman
Serie: Love is war 1
Bedømmelse: ★★★★

I denne første del af serien Love is war møder vi Scarlett og Dante for første gang og får Scarletts historie beskrevet.

Scarlett, der er vokset op ved sin bedstemor, er en vildbasse som barn. Hun kommer tit i slåskampen med de andre på sin skole, som kalder hende skraldepigen. Da Scarlett blev født ville hendes mor ikke kendes ved hende og hun blev efterladt i en skraldespand. Dog var hendes bedstemor ikke i tvivl om, at det var hendes barnebarn og tager hende til sig. Dog ikke med sin gode vilje, hvilket hun ved enhver lejlighed gør Scarlett opmærksom på.

Da Scarlett er ti år får hun en ven, denne ven er Dante, som tager i forsvar og slås på hendes vegne. De bliver hurtigt uadskillelige og bliver da også kærester som teenager. De er begge meget forelsket i hinanden og kan ikke holde ud ikke at ses. Alt dette til stort frustrationer for Dantes noget snobbede og rige mor, som vil gøre sit til, at ødelægge forholdet.

Mange år efter er parret gået fra hinanden, men har svært ved, at give slip alligevel. Scarlett bor i L.A. og arbejder som stewardesse, alt i mens hun prøver, at få en skuespilkarriere op og stå.

Dante opsøger hende, da han har noget, at fortælle hende, men hun tror bare det er for at forføre hende, som alle de andre gange efter de gik fra hinanden.

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, hvilket gør, at den er hurtigt læst. Den er også hurtigt læst af en anden grund nemlig den, af forfatteren har gjort fortællingen så interessant, at du lige er nød til, at læse lidt mere, for, at finde ud af hvad der sker videre. 

Fortællingen er hyggelig, og har alt det en kærlighedsroman skal indeholde, nemlig, romantisk, drama og sex.

Glæder mig til, at læse Dantes historie, der er anden og sidste i del i serien. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar