søndag den 20. november 2016

Papmachèreglen og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling af Hella Joof

                                                                        (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Papmachèreglen....... - Hella Joof - Gyldendal - 5/5 stjerner - Udgivet 10. Oktober 2016

Hella Joof har skrevet en vanvittig sjov, men bestemt også alvorlig bog om livets regler!

"Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt."

Det er ikke regler, som Hella har lavet, men regler, der er andre der har lavet. Hella har bare givet reglerne navne, så de er nemmere, at huske og leve efter. Og det virker, det har Hella Joof nemlig selv erfaret. Du kan blandt andet finde "Rub og stub-reglen", reglen hvor du gerne vil bytte bare noget af dit liv ud med en andens - men hov, nej den går ikke, for skal du bytte er det alt, altså "rub og stub".

Hella Joof har skrevet en bog om livet, en bog om hvordan livet er, og hvad der kan gøres for, at gøre os lykkelige. En bog, der både er hyggelig og sjov, men den er altså også alvorlig, for livet er jo ikke kun lutter lagkage, vel?
Den er nem og hurtig at læse, men det gør ikke noget, for sammentidlig giver det stof til eftertanke. Det er en bog, hvor du som læser, selv kan have indflydelse på hvordan du vil læse den. Vil du læse fra første til sidste side eller vil du springe i det alt efter hvad regel, du lige har brug for at lære om.

Tak til Hella for, at have skrevet en bog, jeg i hvert fald lige stod og manglede.


                                                                         (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)


"Glimmer på og op på kaminhylden"!


2 kommentarer:

  1. Aj, den vil jeg bare så gerne læse! Den virker så god. Sådan en bog man kan læse på en dårlig dag og straks få det bedre :)

    SvarSlet