søndag den 2. oktober 2016

Mine 100 ting af Lucy Dillon


                                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Mine 100 ting - Lucy Dillon - Forlaget Bazar - 3/5 stjerner - Udgivet 30. Januar 2015

"Hvis du kun måtte eje 100 ting, hvad skulle det så være?"

Gina, der er er i starten af 30' erne skal skilles fra sin mand Stuart, de sælger deres hus og Gina flytter til en lejlighed. Gennem hele sit liv har Gina samlet en masse skrammel sammen og har haft svært ved at smide ud. Den dag flyttemændene er færdig med, at læsse alle hendes flyttekasse ind i den nye lejlighed beslutter hun sig for, at hun kun må eje 100 ting. En lang proces med at sortere og tænke tilbage på sit liv går nu gang, samtidig med, at hun prøver, at komme videre efter bruddet.

Gina, møder Rachel, der ejer den lokale hundebutik, da Gina donere mange af sine ting til butikken, som de så kan sælge. Da Gina vil sælge sin cykel, ender den med at blive stjålet og Gina hænger nu på den hund, som "køberen" har lagt i pant. Gennem hunden bliver hun venner med Rachel. Derud over møder hun Nick, som hun er blevet hyret af til at være projektleder på et byggeprojekt. Det ligger lidt i luften af der er en forelskelse på vej, men ender de så også med at få hinanden for Nick er gift med en anden?

"Mine 100 ting" er en dejlig let bog, der indeholder alt det en chick-lit bog skal. Humor, romantisk og masse af misforståelser. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar