tirsdag den 23. august 2016

Ude af drift af Lisa Owens

                                                                           (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)
                   
 *Reklame*
Ude af drift - Lisa Owens - Gads forlag - 3/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget

Bridget Jones møder Nynne i denne skrupskøre chick-lit fortælling!

Mød Clarie, en ung pige, der siger sit job op for at finde sig selv. Clarie har brug for en pause til, at finde ud af om hun har valgt den rigtigt hylde i hendes arbejdsliv. Dog bliver hendes pause ikke helt som planlagt, da Clarie bruger den på en masse overspringshandlinger i stedet for det, der var den oprindelige plan.

Clarie bor sammen med sin kæreste Luke, som er under uddannelse til hjernekirurg, hvilket vil sige at han arbejder meget og næste ikke er hjemme. Clarie er en smule usikker på sit forhold og er sikker på, at Luke ender med forlade hende for, at være sammen med Fi, hans kollega.
Clarie er enebarn og ender med, at sårer hendes mor til begravelsen af Claries morfar, så de ikke er på talefod i virkelig lang tid, og Clarie ender med at holde jul uden hendes forældre for første gang nogen siden.
Så alt i alt er Clarie bare ikke god til det med forhold og til at holde aftaler med sig selv. Men mon ikke alt ender med at falde på plads til sidst? Læs bogen og find ud af det :)

En roman med humor i højsæde, den er vanvittig skør og skævt fortalt, ikke noget stort velskrevet litteratur, men den gør det der er meningen med den, nemlig underholder. Jeg var i hvert fald underholdt hele vejen igennem.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar