søndag den 8. maj 2016

Elleve dage i Berlin af Håkan Nesser

                                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

'Reklame*
Elleve dage i Berlin - Håkan Nesser - Modtryk - 4/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget 

Arnes far er død og på sit dødsleje giver han et sidste ønske til Arne. Arne skal tage til Berlin og finde sin mor. Hvilket Arne ikke forstår noget af da hans mor døde da han var ganske lille. Eller det er da i hvert fald hvad han er blevet fortalt. Men det gjorde hun så tydeligvis ikke, hun var derimod stukket af med en anden mand.
Arne er så ikke helt normal, han er faktisk lidt tilbage. Han kom ud for en ulykke som barn og hans hjerne tog skade. Men Arne lærer sig tysk, i hvert fald så han burde kunne klare sig i Berlin. Han får hjælp af sin onkel og tante, som har været et ekstra forældrepar for ham, men også nogen værre blandemaskiner.
Et halvt år efter faderens død er Arne klar til at begive sig ud på et livs eventyr, og sikker et det viser sig at blive.....

Håkan Nesser har igen gjort mig til en glad læser af hans bøger. Der var rigtigt meget humor i denne og jeg grinede simpelthen så meget op til flere gange. Historien er velskrevet og hænger så godt sammen. Dog var det let at gætte sig til hvad den ville ende med, men det gør ikke så meget, for den er fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar