tirsdag den 15. december 2015

Ulæste bøger

Jeg tænker tit at jeg ikke rigtig har nogen bog at gå i gang med - men hov det passer så ikke helt, for når jeg kigger på min bunke af ulæste bøger, synes den bare at vokse og vokse, i stedet for at blive mindre og mindre.

                                                                      (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Jeg forstår det ikke helt, for synes jo ikke at jeg køber ret mange bøger, men det gør jeg åbenbart alligevel. Jeg er også så heldig at en del forlag sender bøger til mig, og så vælger jeg som regel af læse dem først. Lige pt. har jeg to liggende hvor jeg er i gang med den ene, når jeg har læst de to og indtil forårssæsonen af nyudgivelser går i gang til Januar, har jeg planer om at læse nogen af disse fra bunken af ulæste bøger.

Jeg synes jo det er rart hele tiden af have en bunke, der ligger og venter på at blive læst. Men det kommer alligevel lidt bag på mig at den er blevet så stor. I det lille dukkehus køber jeg helst mine bøger, jeg er ikke så god til at låne dem. Til gengæld gør det mig ikke så meget om de er helt nye eller brugte. De må gerne være brugte så længe at de er velholdte.

Hvad med jer søde læser, er I en som har en bunke af ulæste bøger, eller køber/låner I efterhånden som I er færdig med en bog?

6 kommentarer:

 1. nøøøj en masse bøger ;) <3

  SvarSlet
 2. Jeg har mange bøger der står på hylden og venter på at blive læst og jeg tør slet ikke begynde at pille dem ud og gøre op hvor mange der egentlig er. Nogle gange bliver jeg lidt stresset, mens jeg andre gange bare er glad for at have noget at vælge imellem. Jeg tror, jeg ville gå helt i panik hvis jeg lige pludselig ikke havde flere ulæste bøger. Men det kommer vist heller aldrig til at ske ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har valgt at ligge de ulæste for sig selv, de stod på et tidspunkt sammen med de andre, men det gjorde ikke noget godt for mig :)

   Slet
 3. Åh, og derfor står alle mine bøger bare på reolerne. Jeg kan få helt dårlig samvittighed, hvis de står i en bunke for sig. Og så ville jeg ALDRIG få lov at købe nye bøger for kæresten, fordi han jo ville mene at jeg havde mere end rigeligt at læse i :P

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet