søndag den 27. december 2015

I lyst og nød af Karin Wahlberg

                                                                   (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
I lyst og nød - Karin Wahlberg - Modtryk - 4/5 stjerner - eksemplar fra forlaget

"Januar, 1954. Polioepidemien, der rystede landet, er ved at ebbe ud, og læger, sygeplejersker og resten af personalet på hospitalet i Ekstad kan ånde lettet op. Men kun for en kort stund. Stadsarkitekens hustru, Evelina, bliver stukket ned på sin fortrappe, og utrygheden breder sig igen i den ellers så fredelige by."

"I lyst og nød" er anden del i Karin Wahlbergs romanserie om hospitalet og menneskerne i Ekstad. Se evt. min anmeldelse af første bog her. 

På hospitalet i Ekstad er sygeplejerskeeleverne ved at nå til vejs ende i deres uddannelse og det er tid til at finde ud af hvad de videre vil
Overlægen er på vej på pension og en af de andre læger og hans kone håber på at han får stillingen.
En kvinde bliver overfaldet foran sit hjem og den ellers så trygge by og dens indbygger bliver utrygge, for gerningsmanden er stadig på fri fod. Er det kvindens egen mand, som der går rygter om eller er det en helt anden?
Der er nok at se til i den lille by og mindst på hospitalet.

Et dejligt gensyn med det kendte persongalleri fra byen Ekstad. Endnu en gang møder vi de samme læger, sygeplejersker og andre af byens indbygger i denne vidunderlige historie. Forfatteren har endnu en gang skuret en roman sammen hvor alt hænger sammen fra start til slut. Og hvor du som læser nyder at være tilbage på hospitalet.

2 kommentarer:

 1. Glædelig bag jul !
  Dejligt med en god bog, den lyder spændende og fangende :-)
  Vil ønske dig et rigtig godt nytår, som efter sigende skulle blive et lykkens år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så god :)
   Du ønskes også et godt nytår ;)

   Slet