lørdag den 24. oktober 2015

Det næstbedste af Jennifer Weiner

                                                                          (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Det næstbedste - Jennifer Weiner - Forlaget Turbulenz - 3/5 stjerner

"Som 23-årig forlader Ruth Saunders sit barndomshjem i Massachusetts for at prøve lyken i Hollywood. Med sig har hun sin gamle bedstemor på slæb og et håb om en dag at blive en succesfuld manuskriptforfatter.
Seks år senere lykkes det endelig, men inden for i Hollywood-kulissen venter en virkelighed, som langtfra er så lyseræd, som hun havde forstillet sig."

"Det næstbedste" er en sød og hyggelig historie om en pige, der forfølger sine drømme på godt og ondt.

Ruth kommer som 3-årig ud for en ulykke hvori hendes forældre dør og hun vokser op hos hendes mormor. De får et tæt forhold og holder sammen i tykt og tyndt. Mens Ruth er barn ryger hun ind og ud af hospitalet, da hun skal gennem en masse operationer. Det er her hun som 8-årig bliver vild med tv-serier og begynder at videre-skrive på dem. Hendes mormor opfordre hende til at forfølge sine drømme og sådan ender de i Hollywood.
Efter deres ankomst skal der dog gå godt og vel seks år før at Ruth's serie bliver ankendt af et tvselskab også skulle man jo tro at alt er godt, men det er jo Hollywood, så der er en del udfordringer som Ruth skal igennem.

En rigtig chick-lit bog med en masse problemer, kærlighed og de udfordringer der følger med. En god og velskrevet roman, som er god at læse hvis man har brug for noget let og hyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar