lørdag den 21. februar 2015

Fjeldgraven af Hjort og Rosenfeldt

Fjeldgraven - Hjort og Rosenfeldt - Hr. Ferdinand - 3/5 stjerner

En Sebastian Bergman bog - nummer tre i rækken. 

En dag under en vandretur falder to veninder over en massegrav oppe på fjeldet i det nordlige Sverige. Det lokale politi graver graven ud og må sande at der er brug for rejseholdet, så Torkel må indkalde tropen og af sted til det nordlige Sverige med dem. 

Under efterforskningen må Vanja tage hjem til Stockholm da ham hun kender som sin far bliver varetægtsfængslet, Sebastian tager med da han har et behov for at være tæt på Vanja hvilket hun ikke ved for indtil videre er det kun ham selv, som kender til at han er far til hende. 

Snart vender hele holdet dog tilbage da efterforskningen er gået i stå men på et tidspunkt tager det hele fart igen og de mange løse ender bliver bundet sammen og sagen bliver løst. 

Jeg blev altså en anelse skuffet denne gang, de to første bøger fangende mig meget mere og jeg elskede Sebastians irriterende væsen, men come on i denne er han simpelthen alt for hurtigt blevet alt for sød. Håber og ser frem til at han forhåbtlig er tilbage til sit fornulige egocenteret svin i bog fire. 
                                   (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar