tirsdag den 12. august 2014

Min mands hemmelighed af Liane Moriarty

Min mands hemmelighed
Liane Moriarty
Politikkens Forlag
Sider 390

                                                                  (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Jeg var så heldig, at vinde denne helt igennem fantastiske bog hos Birgitte, der har bloggen http://bachsbooks.blogspot.dk/, for et stykke tid siden.  Dog har jeg først haft lyst til at læse den nu.

Bogen handler om  Cecilia Fitzpatrick, som tilsyneladende lever et godt og pletfrit liv, lige indtil den dag hun finder et brev fra hendes mand, som hun først må åbne når han er død. Men hvad står der i brevet og hvorfor må hun først åbne det til den tid. Hun ender med, at åben og læse brevet og kommer nu til at stå i et kæmpe dilemma for skal hun beskytte sin familie eller skal hun fortælle om sin mands hemmelighed til de rette mennesker.

For mig var denne bog og historie en af de mest velskrevende bøger jeg endnu er stødt på i år. Liane Moriarty formår at holde mig fanget gennem alle 390 sider. Jeg blev draget af dilemmaet for det var så spændende at følge hvad Cecilla ville gøre.

Tit når jeg læser en bog (læs altid) bliver jeg suget helt ind i personenes figur, jeg ser billeder og forestiller mig en masse. Her blev jeg nærmeste identitet med Cecillia, i virkeligheden lidt skræmmende.

Jeg skal klart have læst noget mere af Liane Moriarty :)

2 kommentarer:

  1. Det er så for dårligt, at jeg ikke selv har fået læst den endnu. Skal, skal, skal altså læse den denne måned!!

    SvarSlet