søndag den 28. juli 2019

Englen i skyggen af Walter Lucius

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af People's Press
Spændingsroman
Serie: Hartland #2
Udgivet 2019
★★★★★★ 

Farah Hafez, som er journalist er fanget i Moskva da hun er faldet i unåde hos oligarken Valentin Lavrov, der er en mand, som er kendt for menneskehandel med børn. 

Farah bliver tvunget til via åbne skærm, at støtte en terrororganisation og bringer sig selv i miskredit over for det meste af verden, især blandt journalister og politikere. 

Farah får hjælp fra sin kollega Paul og undslipper med nød og næppe og hun flygter til Jakarta. I Jakarta foresætter hun sin arbejde med, at afslører Valentin Lavrov og hans netværk. Alt i mens kæmper hendes venner og allierede for, at rense hendes navn. 

Men Farah er en jaget kvinde af de kriminelle bander og efterretningstjenester og spørgsmålet er nu om hun kan nå, at redde sig selv og afslører hendes viden inden det er for sent.

Jeg skrev i min anmeldelse om første bind i serien, at det var en genistreg og det gælder sandelig også om "Englen i skyggen". Walter Lucius kan simpelthen det med, at fange sine læsere og skrive spænding, så læseren vil have mere og ikke kan vente med, at finde ud af plottet. 

Forfatteren har skrevet endnu en vanvittig og hæsblæsende fortællingen, hvor det igen lykkedes ham, at holde læseren hen, så du ikke har en mulighed for, at regne ud hvad, der kommer til, at ske på næste side.

Jeg er vild med Walters skrive og fortællerstil og kan ikke vente med, at læse mere fra hans hånd.

Jeg anbefaler "Englen i skyggen" til jer derude, som elsker spænding på højt niveau. 

1 kommentar: