fredag den 31. maj 2019

Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

 *Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Hr. Ferdinand (Politikens Forlag)
Udgivet 2019
Roman 
Serie: Crazy Rich Asians #1
★★★★★

Rachel er bosat i New York og lever livet som single, en dag bliver hun præsenteret for Nicolas. Og de to ender med, at blive forelsket. Hvad hun ikke ved er, at Nicolas er en af Singapores mest eftertragtende ungkarle og kommer fra en velhavende familie. Selv er Rachel barn af en enlig mor og en far, der dødede da hun var lille. 

Nicolas skal hjem til bryllup i Singapore og invitere Rachel, som skal møde hans familie og venner for første gang. Og de er ikke særlig begejstret for hende og gør hvad de kan få at ødelægge deres forhold. Blandt andet ved, at rode op i Rachels familiehistorie og det viser sig, at hun mulighed har levet på løgn hele hendes liv.

"Millionæren fra Singapore" er Dollas, der møder Hortonsagaen, som møder Clamour i en stor pærevælling og den er virkelig sjov. Fortællingen er overdrevet vanvittig godt skrevet og fortalt. Jeg er vild med, at alt det alvor, der også er i bogen bliver fortalt til os læser på en god, fantastisk og skæg facon. 

Bogen er underholdende, intrigeflydt, dramatisk og morsom i en stor asiatisk blanding af højspændt chick-lit. 

Jeg glæder mig til, at læse videre i fortællingen og finde ud af hvad der sker med personerne og deres personlige historier. 

Jeg anbefaler bogen til jer der lige som mig elsker en god chick-lit feel-good roman.                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar