torsdag den 11. oktober 2018

Rub og stub over stok og sten af Ole Stephensen

                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)    

                                                                    *Reklame*
                              Eksemplar fra Gads Forlag - Udgivet 2018 - Biografi - ★★★★/6


Vi begynder lige denne anmeldelse med en forklaring på billedet - jeg ville så gerne have haft at der skulle være en vodkaflaske på, men da jeg ikke var i besiddelse af sådan en, blev det en Gin. Og hvorfor skulle det være en vodka....jo ser I, der er noget med vodka i rigelig mængder og noget med, at så får man ikke myggestik. Ja, læs bogen og få den fulde forklaring på dette. Det er sjovt!



Vi kender alle, især os over 30, Ole Stephensen fra Eleva2toren, Walter & Carlo og Øb & Bøv, og har haft mange sjove, gode og alvorlige timer i selskab med ham. Men Ole er så meget mere end det. Ole er uddannet journalist og fik faktisk allerede som 14 udgivet og solgt sin egen digtsamling. På et tidspunkt er han f.eks. på vej til Mellemøsten som krigskorrespondent men han vælger, at blive i Danmark og lave den første Øb & Bøv film med Jarl Friis Mikkelsen i stedet. Og sådan kan jeg blive ved, for Ole må gennem sit liv træffe det ene valg efter det andet, for det er lige som om, at han hele tider får gode tilbud ind af døren på samme tid. 



Bogen er en perlerække af anekdoter skrevet med humor, men bestemt også med en hvis alvor bag humoren. Ole Stephensen har skrevet en biografi, der er fortæller om ham, om hans liv, hans karriere og om de mange spændende mennesker han har mødt gennem sit lange liv. Den er underholdende og hyggeligt og fortalt i et munteret sprog. 


Hvis du som læser af biografier, håber på, at kunne læse en med en masse sladder om de kendte, så skal du ikke læse "Rub og stub over stok og sten" for det er der ikke noget af. Ole skriver godt nok om andre kendte som de kvindelige værter han havde på både Eleva2toren og Go' morgen Danmark, men han udlevere ikke nogen, hvilket også fortæller noget om at Ole er en sympatisk mand, og det spejler helt sikker igennem i bogen. 


Og som slutning på anmeldelse vil jeg lige citere Walter og Carlo: 


                                                    "CUT ELLY" :) 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar