mandag den 23. oktober 2017

Tid til at sige farvel af S. D. Robertson

                                                               (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*

Titel: Tid til at sige farvel
Forfatter: S. D. Robertson
Forlag: HarperCollinsNordic
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Roman
Serie: -
Bedømmelse: ★★★★

"En gribende fortælling om en fars kærlighed til sin datter".

Will har lovet sin datter, at han aldrig forlader hende. Et løfte han har givet mere end en gang siden hans kone og sin datters mor gik bort. Men desværre er det et løfte han ikke ved om han kan indfrie, for døden er vi jo ikke selv herre over. Så da Will en dag bliver kørt ned i ulykke og som følge af ulykken dør, må han indse, at han muligvis skal forlade sin datter for altid.

"Mine forældre besluttede sig for at blive i vores hus om natten for at gøre tingene så normalt for Ella som muligt. De tog det mikroskopiske gæsteværelse, der ikke var meget større end den dobbeltseng, der stod derinde. Jeg synes hellere, de skulle have taget mit værelse, men de følte ikke, det var passende ... og de kunne jo ikke ligefrem høre mine protester."

Will får godt to måneder til, at bestemme om han vil krydse over på den anden side, eller om han vil blive på jorden for evigt. Først er han ikke tvivl, for hvis han bliver kan han jo være hos Ella altid, han er bare nød til, at finde en måde, at få hende til, at se og høre ham på. Men en tvivl bliver alligevel såret i ham, for hvad hvis det ikke er det bedste for Ella, at han bliver. 

Will bliver guidet af en engel Lizzie, som er sendt ned for, at få ham til, at krydse over på den anden side. Hun viser ham blandt andet hvad der kan ske hvis han ikke gør. 
Hvad Will ender med, at beslutte vil jeg ikke afslører her, det må I selv læse jer frem til :)

"Tid til at sige farvel" er en bog om familie, forhold, kærlighed, og hemmeligheder, men også om død og ånder. Men hvor vidt man tror på det med et efterliv, ånder, engel og mere mellem himmel og jord eller ikke tror på det, så er bogen værd at læse. Den er godt skrevet, den er både hyggelig og uhyggelig. Det er en fortælling med en del facetter, men efter min mening hænger alle facetterne sammen og skaber en rigtigt god historie. 

                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar