fredag den 20. oktober 2017

Postkort fra #23: Merete Pryds Helle på Sorø Bibliotek

Der har været besøg i Sorø, nærmere bestemt på biblioteket. Mandag d. 2. Okt. kom Merete P. Helle forbi for, at fortælle om sit forfatterskab og om hendes seneste bog "Folkets Skønhed". Jeg har læst bogen, og I kan læse min anmeldelse her.

                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Merete P. Helle lagde ud med, at fortælle om skriveprocessen, ideen og handlingen i bogen. Hun er en ildsjæl, som helt sikkert brænder for hendes fortælling, som egentlig kun var ment til at blive én roman, men hun er i gang med at skrive et bind mere, for historien var ikke helt slut alligevel. Det bliver dejligt, at læse den og se om den kan leve op til bind et.

Ud over at fortælle om sin bog og forfatterskab, delte forfatterne også ud af sit liv, kom med små glimt fra hendes liv, hendes børn, hendes forældre også videre.

Det var en skønherlig aften i selskab med en vidunderlig kvinde, der fortalte så levende, at jeg kunne hører på hende i timevis.

Som bonusinfo kan jeg fortælle, at hun selv har indlæst bogen. Vi hørte første kapital, og hun har en rigtigt god stemme og er en god oplæser.

Og selvfølgelig skulle Merete Pryds Helle skrive i min bog:

                                                       (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)

2 kommentarer:

  1. Sikke et spændende arrangement. Det er helt sikkert en bog jeg skal læse på et tidspunkt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja det skulle tage af gøre, den er så fantastisk :)

      Slet