søndag den 13. august 2017

Postkort fra #17: Sommerhustur til Nakskov

                                                      Vores superfine mobilhome

Weekenden i uge 30 tog jeg en tur i sommerhus sammen med min veninde Betina, turen gik til Nakskov hvor vi havde lejet os ind på Nakskov fjord Camping - et ret så lækkert sted  faktisk. Til den ene side havde vi strand og til den anden siden havde vi lystbådehavnen.

                                                         Udsigten fra tagterrassen 

                                                    Udsigt fra enden af badebroen

                                                                    Lystbådehaven

                                               Solnedgang fredag aften nede på stranden

Vi havde planlagt en tur hvor vi bare skulle slappe af men også opleve nogen ting. Planen var, at vi om lørdagen skulle have været en tur ud og aflevere post på de omkringliggende øer, sammen med postbåden, men grundet vejret blev det ikke til noget. Så var gode råd dyre, hvad skulle vi så finde på, vi faldt over en udstilling om Struensee, som vi kørte ned til i stedet. Den var nu meget interessant. Rundt om Reventlow Gods i parken var der også en udstilling, som jeg her viser lidt billeder fra: 

Søndag inden vi kørte hjem til Sjælland igen, besøgte vi Frilandsmuseet i Maribo, det var meget fint og til dels okay - jeg var dog noget skuffet mest fordi jeg kom til, at sammenligne det med Den Fynske Landsby - og det var slet ikke noget nær det. Men som sagt et fint sted.
Det var en dejlig tur og fedt med en lille getaway :) 

Jeg kan godt anbefale Nakskov fjord Camping, uanset om du vil være i hytte, mobilhome eller komme i din campingvogn eller telt for den sags skyld. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar