torsdag den 17. august 2017

Dantes historie af R.K. Lilley


                                                       (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 
                                                                       
 *Reklame*

Titel: Dantes historie
Forfatter: R.K. Lilley
Forlag: LOVEBOOKS
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Roman
Serie: Love is war 
Bedømmelse: ★★★★

Anden og sidste del i serien Love is war er Dantes historie!

Dante, som vi første gang stifter bekendtskab med i første del af Love is war serien, er tilbage i hans helt egen bog. Selvfølgelig er Scarlett også med for ellers ville det ikke være rigtig. De to hører BARE sammen og sådan er det. Dog er de stadig ikke et par i denne del heller, men her kommer der faktisk en ordentlig forklaring på hvorfor de ikke kan være sammen. Hvad er grunden til det, hvem står bag og hvilken hemmeligheder gemmer både Scarlett og Dante på? 

Dante har lige siden skolen beskyttet Scarlett og det er han aldrig holdt op med. Men hvorfor kan han ikke bare give slip på hende og lade hende være i fred? De lever tydeligvis i et kærlighed/had forhold og bølgerne går højt når de støder sammen. Men Dante er endelig klar til, at komme med sin version af historien og komme med forklaringen på hvorfor han handler som han gør, men er Scarlett klar til, at lytte og mest af alt, er hun klar til, at tilgive?

Jeg skrev følgende om del 1 i serien og det passer faktisk også med del 2: 

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, hvilket gør, at den er hurtigt læst. Den er også hurtigt læst af en anden grund nemlig den, af forfatteren har gjort fortællingen så interessant, at du lige er nød til, at læse lidt mere, for, at finde ud af hvad der sker videre.

Fortællingen er hyggelig, og har alt det en kærlighedsroman skal indeholde, nemlig, romantisk, drama og sex.

Også er del 2 den, som binder hele historien sammen, for der var en del løse ender i Scarletts historie, som bare giver meget mere mening nu hvor Dantes historie også er læst. Alt falder på plads efter at have læst begge bøger. 

                                                      (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar