fredag den 6. november 2015

Alene i Paris af Jojo Moyes

                                                            (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Alene i Paris - Jojo Moyes - 4/5 stjerner - Cicero 

"Nell er 26 og har aldrig været i Paris. Hun har heller aldrig været på weekend med sin kæreste. I det hele taget er hun ikke kendt for at være den mest eventyrlystne type, men det er det vist på tide af få lavet om på. 
Nell arrangerer en romantisk weekend for to i byernes by, men i sidste øjeblik brænder kæresten hende af, og Nell beslutter noget impulsivt at tage af sted på egen hånd.
Alen i Paris møder Nell tjeneren Fabien, og sammen med Fabien og hans venner oplever Nell sit livs eventyr"

"Alene i Paris" er en lille minibog på kun 114 sider - men til trods for det, så er det god, hyggelig og lige til. En lille kærlighedshistorie til en regnfuld eftermiddag, hvor du putter under tæppet med en kop varm te og tager en lille smuttur til Paris.

Nell står på stationen og er klar til at tage på forlænget weekend til Paris sammen med Pete. Men han brænder hende af og før hun når at tænke er hun på vej i toget. Da hun lander i Paris viser det sig at hendes værelse på hotellet er blevet dobbeltbooket og hun skal nu dele med en amerikansk kvinde. Det er lige før at Nell tager hjem til England, for det er mere end hun kan klare - men hun bestemmer sig for at blive og det viser sig at være en god ide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar