søndag den 24. december 2017

4. Søndag i advent: Arbejde, bloggeradvent og juleaften

Tænkt, at det allerede er 4. advent og juleaften. Jeg synes December er føjet af sted, lige om lidt er det nytårsaften og så skal vi skrive 2018 - 2017 har ikke helt været mit år men det kommer i det obligatoriske indlæg om Året der gik senere, så måske er det meget godt, at året er ved, at rinde ud.

Nu til hvordan min søndag har været:
Det hele begyndte med et vækkeur, som ringede alt for tidligt, jeg skulle nemlig på arbejde her til morgen - meget udsædvanligt, men jeg havde fået forvildet mig ind på en morgenvagt, jeg arbejder jo ellers kun fast aften. Nå men arbejdet skulle jo passes, så det blev det.

Da jeg kom hjem, fladede jeg lidt ud på sofaen sammen med Hr. Helmig, som sad og ventede ved døren da jeg kom hjem. Vi lavede lige en hurtig julehilsen på Instagram og Facebook. Og den får I da også lige her: 


Og ved I hvad jeg havde næsten helt glemt, at jeg skulle pakke den sidste gave ud i #Bloggeradvent, men se lige hvad Betina har sendt til mig. Spot on er gaven.....notesbøger :) OG igen lidt til katten, han er glad :) I og med, at jeg har været på arbejde i dag og skal igen mandag og tirsdag, har jeg holdt jul alene, for første gang nogen siden, men det har nu egentlig været meget hyggeligt. Min familie bor jo på Fyn, så vi valgte, at det ikke kunne betale sig for mig, at tage der over eller at de kom her, det var simpelthen for dumt for så kort tid. Jeg har set lidt film, hørt lidt julemusik, nusset med Hr. Helmig, drukket lidt rødvin og spist julemad. Og inden længe går jeg i seng - kan godt mærke jeg har været oppe siden kl. 6


Jeg har også pakket en gave ud fra min barndomsveninde Maria - men det får I ikke af set før i et billede på instagram på et tidspunkt - det er i hvert fald planen. Jeg får ikke særlig mange gaver, faktisk kun tre stk. Fra to veninder og fra mine forældre. Den ene veninde har jeg ikke fået udvekslet gave med endnu og mine forældre bliver først en gang i næste uge. 

Håber I alle har haft en hyggelig juleaften :) 

2 kommentarer:

 1. Sikke en lækker kat, du har <3
  Din julemad ser også lækker ud, og så fine notesbøger du fik <3
  Jeg får heller ikke ret mange julegaver, for min familie er meget lille.
  Jeg håber, du nyder juledagene og de sidste dage af året <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er en lækkermås :)

   Håber du har nydt julen.

   Slet