søndag den 17. december 2017

3. Søndag i advent: Venindebrunch og bloggeradvent

Tænk, at vi allerede er nået til 3.søndag i advent og der kun er en uge til juleaften, tiden går altså bare alt for stærkt. 

Min søndag startede ud med, at jeg drog til København i morges, da jeg havde en aftale med en veninde kl. 1030 på Axeltorv. Det er længe siden vi har set hinanden, for sidst vi havde en aftale, som indebar, at vi skulle fejre at vi har kendt hinanden i 10 år, gik ikke helt efter planen, da jeg måtte aflyse grundet et lændehold. Men i dag tog vi så ud og spiste brunch og hyggede os nogen timer. Jeg fik selvfølgelig ikke taget nogen billeder.........!

Da jeg igen landede i Sorø, indviede jeg min nye kop, købt i Boghallen, der var jeg nemlig lige forbi. Alt i mens jeg så "Olafs frost eventyr" - Ihh den er hyggelig. 

Se min fine kop :)

Jeg har da også åbnet min gave fra Betina og overraskelsen var stor for der var også tænkt på den sorte panter aka Hr. Helmig - det blev jeg meget glad for og det gjorde han også. Han fik lov at smage inden har lagde sig i vasketøjskurven med det rene tøj, som jeg ikke lige nåede at ligge på plads først :) Mit var også noget spiseligt, da jeg fik en af de der supergode lakridspiber fra Frellsens Chokolade - MUMS. 2 kommentarer:

  1. Lyder som en skøn søndag og den er piber ser jo overdrevet lækker ud... Ku' godt.. ha ha..

    Glædelig Jul.. Knus <3

    SvarSlet
  2. Tiden er bare fløjet afsted i december :-) Mums, hvor lækkert med en lakridspibe, og dejligt med godbid til din kat <3 Glædelig jul til dig og dine kære <3

    SvarSlet