søndag den 3. december 2017

1. søndag i advent: Bloggeradvent, adventsgaver og julebøger

*Reklame* - der kan forekomme billede af en bog jeg har fået tilsendt som anmeldereksemplar.

Hold nu op vi skriver allerede 3. December hvilket også betyder første søndag i advent - er det bare mig eller er 2017 gået vildt hurtigt?

Min 1.søndag i advent er traditionstro startede med, at jeg har fået pyntet op til jul. Alle mine fine nissepar står nu og hygger sig rundt omkring i køkken/alrummet og det er bare så hyggeligt.

Dernæst gik jeg en tur i skoven på en lille times tid, trængte sådan til, at komme ud og gå og lade tænkerne flyve. Det var en rigtig hyggelig tur, dog noget mudderet efter nattens regnvejr men jeg havde heldigvis taget gummistøvler på.

Da jeg kom hjem var det på tiden at åbne mine adventsgaver, jeg deltager igen i år i bloggeradvent, det er så skøn en tradition. I år modtager jeg gaver fra Betina og hun har ramt plet med første gave, Betina har ikke skrevet nummer på pakkerne, hvilket betyder, at jeg selv må vælge. Den jeg valgte i dag indholdet alt hvad der skal bruges til en kop varm chokolade - kunne ikke passe bedre efter en tur i skoven :)
Udover gaven fra Betina, har jeg også modtaget den traditionelle gave fra mine elskede forældre, nemlig årets nissepar, som nu står og hygger sig sammen med alle de andre.
Her på første søndag i advent er det vist også på sin plads, at vise årets julebøger frem. Den ene har jeg allerede læst, de to af dem er jeg godt i gang med og den sidste ligger klar.


Resten af min søndag skal bruges på at læse og måske se en julefilm :)

Kan I alle have en skønherlig advent. 


10 kommentarer:

 1. Uuuuh, hvor lækkert! Det er altså virkelig en god gave. Hvor kunne det være hyggeligt at drikke det imens man ser en god julefilm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt :) Drak den dog mens jeg læste dagens afsnit i "julekalenderen" af Peter A.G.

   Slet
 2. Ej en fin gave - det ser virkelig hyggeligt ud :)

  Nyd den 1. søndag i advent <3
  Juleknus fra Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været en hyggelige dag. Og chokoladen var god :)

   Juleknus

   Slet
 3. Sikke en skøn ide at starte dagen med sådan en lækker gåtur og så hjem og lukke en skøn pakke op.. Den ser virkelig lækker ud..

  Tak fordi du havde lyst til at deltage igen i år, det er såå hyggeligt.. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en lækker kop chokolade jeg fik lavet mig der :)

   Slet
 4. Hvor ser det skønt ud. Både pakken og gåturen :D

  SvarSlet
 5. Dejligt at læse om din dejlige 1. søndag i advent <3
  Jeg er vild med dit søde nissepar <3

  SvarSlet