torsdag den 12. oktober 2017

Nyt i reolen #20

*Reklame*

Åh, disse indlæg, hvor jeg viser nyeste bøger frem, er altså nogen af dem, som jeg nyder mest, at lave :) Håber også I læsere finder inspiration i dem.

Py-ha sikker en stak der er kommet hjem til Dukkehuset, siden sidste indlæg med nyt i reolen. Bunken er vokset mig over hovedet, så nu må det være på sin plads, at vise dem frem. Der er denne gang kun bøger, som de søde folk rundt omkring på de forskellige forlag har sendt mig, af en eller anden grund har ikke selv købt nogen bøger. HVAD SKER DER LIGE FOR DET? :) Men til forlagene skal der som altid lyde en kæmpetak - glæder mig til hver og en af nogen. Nogen er læst, andre er ved det og nogen venter stadig på deres tur. 


HarperCollinsNordic har sendt hele tre bøger min vej, nemlig: "Tid til af sige farvel" af S.D. Robertson, som jeg er ved at læse. "Pretty baby" af Mary Kubica og "Den gode datter" af Karin Slaughter, disse to ligger stadig og venter på deres tur. 


Fra Politikens Forlag er der landet hele syv bøger. "Er det ondt ikke at være sikker" af Lena Dunham, "Turen går til bøgernes verden - en litteraturguide til rejser" af Katrine Tschmerinsky, "Svækling" af Michael Enggaard. Du kan læse mine anmeldelser af disse tre lige her, her og her. Følgende ligger i bunken og venter i spænding på at blive læst, her er der tale om: "Oprindelse" af Dan Brown, "Italiensvej" af Anna Grue, som er den næste der tages hul på, efterfølgeren kommer nemlig snart. "I dag skal det være" af Maria Semple og sidst men ikke mindst, den nye malebog fra Johanna Basford, som denne gang uderover tegningerne indeholder et eventyr. Modtryk har sendt tre bøger denne vej, og her er der tale om: "Den nye dreng" af Tracy Chevalier, denne er en del af Shakespeares nyfortolkninger i forbindelse med hans 200 års fødselsdag. "Eugen Kallmanns øjne" af Håkan Nesser og "Manden der søgte sin skygge" af David Lagercrantz, min anmeldelse af den sidstnævnte kan du læse lige her.  Jeg har modtaget to stk. fra Peoples Press, og det er disse to:  "Heksen" af Camilla Läckberg, denne er læst, men anmeldelsen er endnu ikke færdig skrevet. "Bjørneby" af Fredrik Backman, denne ligger også i bunken endnu. 


Sidst men ikke mindst har jeg modtaget; "Blækhat" af Sissel-Jo Gazan fra Lindhardt og Ringhof, denne er læst, men endnu ikke anmeldt. "Til døden os skiller" af Michelle Richmond fra Forlaget Klim. "Jeg vågner op som fremmed" af Özcan Ajrulovski fra Copenhagen Storytellers. "Til grænsen" af Michael Falch fra Gyldendal og "Lev mere kæmp mindre" af Maria Juhl. 

Hvad med jer søde læser, har I fået noget nyt til reolen og er der mon nogle af mine, der går igen hos jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar