mandag den 15. juni 2015

Drømmehjerte af Cecilia Samartin

Drømmehjerte - Cecilia Samartin - Bazar - 5/5 stjerner - hørt som lydbog

Velkommen til Cuba hvor vi møder de to kusiner Nora og Alicia. Første gang vi skifter bekendtskab med dem er de ca. 9 år gamle. Hele verdenen er åben for dem og de har ikke nogen ide om hvilken skæbne, der venter dem begge.

Fidel Castro kommer til magten og Nora, hendes søster og forældre får visa til USA. På det tidspunkt er Nora 15 år og hun vil ikke forlade Cuba - men det er hun jo ligesom nød til. Alicia og hendes forældre må blive tilbage på Cuba.

Flere år senere bliver Alicias far skudt og hendes mor bliver indlagt på et sindssygehospital. Alicia er nu helt alene og kommer ud til hendes bedsteforældre for at bo. Her støder hun ind i sin allerførste forelskelse Tony, som tager sig godt af hende, de bliver gift og får et barn sammen. Så burde alt jo være godt, men nej sådan går det ikke.

Nora bliver også gift i USA.......men hun har aldrig glemt Cuba, så hun tager som voksen tilbage for at besøge Alicia. Og det besøg bliver ikke helt som planlagt.

Uhh, det er en fantastisk og vindunderlig historie, hvor jeg både har grint, grædt og været gal. Den er velskrevet og utroligt godt fortalt.
 

2 kommentarer:

  1. Åh, den lyder bare rigtig god. Den må jeg snart se om jeg ikke kan få tid til at læse :)

    SvarSlet