onsdag den 4. marts 2015

Frivilligweekend - DepressionsForeningen


Dukkehusets ejer er frivillig hos DepressionsForeningen, hvor jeg er med i Balance's (medlemsblad)redaktionsgruppe. Det vil sige, at jeg skriver boganmeldelser til bladet og er med til, at komme med gode ide til emner, hvem man kan kontakte i den forbindelse osv. Jeg har her til maj været frivillig i 4 år - sikker tiden går ;)

En forening, der gør et kæmpestykke arbejde for mennesker, som lider af depressioner, mennesker, der har bipolar lidelse og deres pårørende. Læs mere om foreningen lige her :)

To gange om året bliver vi frivillige inviteret på seminar, som foregår fra lørdag formiddag til søndag eftermiddag, Det er en weekend hvor der altid er et overordnet tema med en eller flere undervisere udefra. Vi har blandet andet hørt om børn som pårørende, om den svære samtale og en hel masse andet. Her i weekenden i uge 9 var vi så af sted igen, dejligt at gense en masse skønne kollegaer - Blandt andet de tre damer på flg. billeder:Denne gang omhandlende det foreningens fire værdier, kommunikation og foreningens grundfortælling. Det var simpelthen så godt, bestyrelsen havde lavet et kæmpeforarbejde, så det var lige til at gå til. Som underviser havde vi Hans-Jørgen Knudsen fra firmaet Sympati, som I kan læse mere om lige her :)

Endnu en weekend i det dejligste selskab, i det skønneste fælleskab og en samhørlighed uden lige gik desværre alt for hurtigt, nu er der et halv år til vi mødes igen. På gensyn siger jeg bare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar