tirsdag den 31. marts 2015

En travl Marts er nu gået

Så gik endnu en måned af 2015 - synes det begynder at gå hurtigere og hurtigere. Marts har været en travl periode, den har stået på frivilligweekend med DepressionsForeningen (læs her ), den har stået på  forlænget weekend på Fyn hos forældrene/bedsteforældrene for begge dukkehusets beboer, hvor jeg blandet andet var en tur i Odense Teater. Marts har været en måned med meget arbejde men heldigvis også med dejlige oplevelser sammen med familie og venner. Den har stået på læsegruppe, madklub, masser af kaffedates og en tur i biografen. Og som altid har litteraturen, motion og vægttab været i fokus.

Bøger læst i denne måned: 11 stk.
Bøger købt i denne måned: 8 stk.
Bøger tilsendt fra forlagene:  Modtryk 2 stk., hvor af den ene er anmeldt (se her ) og Gads 1 stk.
Bøger til anmeldelse på Bogrummet.dk: 2 stk.
Bedste bog i denne måned: Igen er der to - den ene er en roman og den anden er en digtsamling, og nu hvor de er så forskellige har jeg valgt ikke at vælge mellem dem. Så se her  og her 
Dårligste bog i denne måned: Det er uden tvivl "Laksefiskeri i Yemen", ( se her ) 
Bog læst i læsegruppen: "Smedekonens digte" af Lene Charlotte Nielsen. Det var første gang vi havde kastet os over digte, men det var en dejlig oplevelse. Dog var vi enig om, at det var en lidt for amatørartig digtsamling, som ikke fik mere end 2/5 stjerner tilsammen.
Kilo smidt i denne måned: 1,2 så har indtil nu i 2015 smidt 7,2 kg :)

I morgen starter en ny måned, som jeg endnu ikke helt ved hvad bringer, så det bliver spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar